joi, 6 august 2009

Ingerul a vorbit


„Nu cred intr-un destin care cade asupra oamenilor oricum ar actiona. Dar cred intr-un destin care cade asupra lor daca nu actioneaza” – Buddha

miercuri, 5 august 2009

Graba de a arde etapele


Graba de a arde etapele


1. Cand etapele sunt omise, sarite, arse in graba apar probleme serioase in cuplu in cele mai multe cazuri, relatia putand sa se rupa sau sa fie denaturata. Atunci cand apare impulsul sexual toate celelalte sunt date deoparte, sunt uitate si nu mai prezinta interes. De aceea este imperios necesar ca pana la etapa sexuala cei doi parteneri sa-si identifice prioritatile si compatibilitatile, sa-si fi adaptat felul de a fi la cerintele partenerului. Procesul construirii unei relatii de durata trebuie sa fie parcurs lent, mai ales in timpul primilor 6 pasi.
2. Atunci cand un cuplu se desparte exista tendinta de a accelera parcurgerea etapelor cu urmatorul partener. Este o tendinta naturala, insa te invit sa-ti acorzi placere de a-ti decoperi partenerul pas cu pas. Gandeste-te, iti rapesti placerea de a descoperi un om pentru o „tavaleala” de cateva minute. Hmmmm...nu pare prea inteligent. Psihologii indeamna sa cauti solutia construirii relatiilor cu cineva cu care deja ai gasit compatibilitati de alta natura decat sexuala.
3. O persoana care a avut inainte contact sexual cu partenerul/a va trece repede la acest pas in viitoarea relatie. Este normal sa fie asa. Unei persoane obisnuite cu un anumit nivel de excitare sexuala in relatie ii va fi greu, chiar imposibil sa astepte in noua relatie sa parcurga in liniste toate cele 12 etape. Va sari direct in cea de a noua sau chiar in a douasprezecea. Din pacate nu obtine nimic din asta, doar frustarea ei si a celor care tin cu adevarat la acea persoana. Isi provoaca si provoaca traume.
Succes in relatii minunate.

Ingerul a vorbit


„Cei care viseaza ziua devin mult mai constienti de multe lucruri care le scapa celor care viseaza noaptea” – Edgar Allan Poe

Cele 12 trepte ale relatiei de cuplu (2)


Cele 12 trepte ale relatiei de cuplu (2)
7. Fata catre fata. In aceasta faza apar imbratisarile patimase, sarutarile intense si priviri prelungi. Noua pozitie a corpului dublata de sarutarile prelungi va crea o stare puternica de excitare sexuala. Cand apar sarutarile, cuvintele tac. Daca in primele 6 faze ale relatiei discutiile au fost aprinse si constructive in privinta a ce va doriti de la voi, atunci acum intelegerea se realizeaza cu foarte putine cuvinte. Comunicarea verbala se reduce in timp ce fiecare se concentreaza pe descifrarea chipului celuilalt.
8. Mana pe cap. Mana ta mangaie chipul ei in timp ce va sarutati si va vorbiti. Acest gest de intimitate este rezervat celor care si-au castigat acest drept prin tandrete, apropiere sufleteasca si multa iubire. Acest gest denota o mare apropiere sufleteasca. Privirea unui indragostit care-si trece minile prin parul iubitei in timp ce o riveste tandru este impresionanta. Traiti-o, umpleti-va de ea.
9. Mana pe corp. Mana ta exploreaza corpul partenerei cu aviditate. Apar mangaieri prelungite de-a lungul soldurilor, spatelui, sanilor, gambelor, pulpelor pe deasupra imbracamintii si pe dedesubtul lor. Este foarte greu ca din acest moment sa nu se treaca la actul sexual propriu-zis. Acesta este momentul in care femeia decide daca merge mai departe sau nu, femeia recunoaste in aceste gesturi un moment de cotitura in care trebuie sa ia o decizie.
10. Gura pe san. Acest pas de intimitate presupune dezgolirea sanului femeii si de aceea se produce in intimitate, intr-un loc retras. Acum nu mai sunteti manati doar de placere si de excitare, ci si de dorinta aprinsa de a merge mai departe, de a implini actul sexual.
11. Mana pe organe genitale. Explorarea continua si mainile danseaza tangoul mangaierilor pasionale si al excitarii prin atingere. „Mangierea care conduce la orgasm” este ultimul pas inainte de contactul sexual propriu-zis. Odata ajunsi aici, mare grija la a nu ramane aici pentru ca va veti crea frustrari si puteti capata obiceiuri nesanatoase care va vor crea dificultati in a va bucura la maxim de un contact sexual adevarat.
12. Contact genital direct. Procesul de legare dintre doi oameni devine complet o data cu penetrarea din timpul actului sexual. FARA CONTACT SEXUAL NU EXISTA RELATIE CONSOLIDATA. Din acest moment gradul de intimitate dintre voi depaseste tot ceea ce ati cunoscut pana acum. SUCCES.
Primele 6 trepte le gasesti intr-un articol de pe acest blog. Leaga-le si bucura-te de ele si de multa fericire.
In articolul urmator am sa-ti vorbesc despre peric olele nerespectarii tuturor celor 12 trepte ale relatiei.
Ganduri curate.

Ingerul a vorbit


Ca sa izbutesti, trebuie mai ales sa stii sa cunosti oamenii, sa le ghicesti sufletul, sa descoperi in darul zambetului lor, gandul ascuns. – Giovanni Boccaccio

Ganduri 2


Ma-ntreb acum, in orisice secunda,

Pe unde esti, pe unde vei pleca.

Nu are nimeni ce sa imi raspunda

Doar linistea din jur e tot mai grea.

Fereastra mea mai sta aprinsa-n noapte

Si ceasul doare, in bataia lui.

In jurul meu te simt asa aproape

Dar ma despart de tine-atatea lumi.

Cand simt ca nu mai am nici o putere,

Incerc s-adorm, sa nu ma mai gandesc.

Dar sunt tot treaz de mii si mii de ore,

Cand urma ta incerc s-o regasesc.

Am ramas doar noi,

Desi in jur e-atata lume care

De-un milion de ori,

A ascultat povestea noastra trista,

Si s-a minunat

Ca inca nu s-a terminat,

Ca mainile se mai ating usor, in timp ce ochii nostri se privesc...

Am ramas doar noi...

Ei, care ne privesc,

Nu pot cuprinde-n mintea lor nimic

De ce mai stau si ma alint,

De ce zambesc si ma prefac ca inteleg

Cand spui cuvinte dulci,

De fapt nu inteleg nimic,

Tu vrei sa fugi de fapt,

Tu vrei sa se termine acum,

Iar eu incerc ca un nebun sa te opresc.

Era un timp, cand lumea toata

In urma noastra lung privea

Si noi paream asa deoadata

Doi vinovati, iubita mea

Ganduri 1


Închipuiţi-vă că într-o zi ar fi venit un tren şi n-am fi mai avut putere să urcăm în el. L-am dorit prea mult, l-am aşteptat prea mult. Ne-am epuizat în aşteptare şi nu ne-a rămas nicio picătură de energie pentru a ne bucura de sosirea lucrului aşteptat. Numai că ne-am fi simţit striviţi de o mare tristeţe, amintindu-ne cât am visat trenul acela care acum pleacă fără noi. Şi ce-am fi putut face după plecarea trenului? Singura noastră şansă ar fi fost să uităm de el, să uităm de toate, să dormim, iar când ne trezeam, cu ultimile noastre puteri, să aşteptăm alt tren...